Dinosaures,manualitats per nens/es de modelatge

Aquesta aplicació, és també una aplicació relacionada amb el modelatge de figures, però aquest cop amb plastilina i amb una metodologia diferent deicon175x175 l’aplicació presentada anteriorment.

En aquesta aplicació anomenada “Dinosaurios – wikipedia para los niños. Caminando con dinosaurios en la hierba. Manualidades para niños de modelado de arcilla”, es proposa crear als infants els seus propis dinosaures de plastilina pas per pas.

screen322x572L’aplicació ens ofereix una guia dels diferents dinosaures a
mb els seus corresponents noms, per tal que els infants escollin aquell que més els agradi, i a més a més els guia pas a pas per fer-lo.

Per tant, en aquest cas, el modelatge no es produeix a la tablet, però aquesta ajuda a què es pugui seguir el procés i es pugui produir el producte final, és a dir el dinosaure.

Anuncis

Un pensament sobre “Dinosaures,manualitats per nens/es de modelatge

  1. L’aplicació anterior que treballava el modelatge (Let’s Pottery Lite) ja la vaig trobar molt interessant però aquesta la trobo molt millor!

    El que a l’altra aplicació li faltava era aquesta experimentació per parts dels infants amb el fang, però aquesta aplicació ja no el té, és una forma innovadora i divertida que motiva als infants a treballar amb plastilina al mateix temps que fan servir un suport digital, d’aquesta manera poden ser capaços de seguir uns passos concrets sense necessitat de què la mestra els hi hagi d’estar repetint constantment, sinó que cada infant pot seguir el seu propi ritme.

    Trobo que és una app molt interessant que de ben segur que encantarà als nens i nenes i els ajudarà a ser més creatius, al mateix temps, que més autònoms.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s